Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de jag har, betyder

du min vän
ta min hand
ta min hand så kan jag hjälpa dig
kanske inte kan säga vad du ska göra
kanske inte vet allt om inget
kanske inte vet något
men en sak du kanske vill veta
öron de har jag
så lyssna gör jag gärna
Läppar de har jag
så en puss kan du få mot din panna
händer de har jag
så torka dina kinder när du gråter de kan jag
armar de har jag
så en kram kan du få om du vill eller behöver
Axlar de har jag
så gråta eller luta dig mot dom de får du
ben de har jag också
så behöver du mig springer jag till dig
vet inte mycket mer
men man kan göra mycket utav de man har och de man föds med
man behöver inte va som alla andra utan som jag mig själv
delar gärna med mig utav de jag har och kan
kanske inte är mycket jag har för andra
men betyder mycket gör de för mig




Fri vers av missaarras
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-22 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

missaarras