Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort beskrivning

Vill va hemma

Vill va kär

Vill va lycklig

Bort från de här

Inlåst

Borta

Ensam

Kvar

Mig själv är de enda jag har

Svek

Sorg

Lögner

Sår

Det är så jag mår




Övriga genrer av missaarras
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-22 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

missaarras