Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kan inte skriva fler dikter här...? :/


Missuppfattningsbar kärlek i miniatyr


Du är min prins

av glädjetårarnas purpurfärgade land


och jag,

jag är en fluga på din guldsmyckade axel.




Hur skulle du Någonsin

kunna uppskatta mig

Om det nu inte var så,

- att du var stjärnsblind?

"Jag är inte din prins - jag är grodan" säger Du.




Hur du nu ser det
- så kommer jag alltid vara den lyckliga flugan


på Din axel.




Fri vers av Flickan utan vingar
Läst 503 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-22 16:10



Bookmark and Share


  Loviza
Awww, vackert =)
2008-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Flickan utan vingar
Flickan utan vingar