Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm ej vår kärlek





Vi har älskat varandra

och

även idag söker mina ögon

ditt ansikte


Stjärnorna och blommorna

har växt fram ur mörkret


Jag suckar djupt

när jag håller dig i handen

och gråter

då vi skilts åt


Glöm ej vår kärlek


Om jag överlever

kommer jag tillbaka


men


om jag dör

ska vi tänka på varandra







Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 700 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-10-22 16:23



Bookmark and Share


  den nakna poeten
du skriver med en så vacker öm känsla så jag ryser Bravo !!!
2021-02-03

  Sikska
Så fint, vackert och alla posetiva synonymer till det!
Bra gjort :D
2008-10-24

    Martina Östlin
Vackert, kärleksfullt, sorgset.
Stor applåd, Sumeja!
2008-10-23

  Eva Langrath VIP
Mycket ömsint och vackert.

Eva
2008-10-23

  * Ammi *
ja äkta kärlek glömmer man inte
fint skrivet!
2008-10-22

  ~Leonardo~
ja man skall inte glömma...men heller
inte hänga fast för mycket, så att såren får chans att läkas.
bra att lämna minnen en bit bakom, på tryggt avstånd.
2008-10-22

  Blåbäret
smärtsamma sorgsna rader här...väl förmedlad känsla...
2008-10-22

  aol
så sorgset ömsint vacker poesi
2008-10-22

  anits VIP
Vackert och mycket ödmjukt
min vän
2008-10-22

  friheten
Instämmer med K
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic