Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blå kostymen


07:38

nya strumpor
nya kalsonger
randiga
den blå kostymen
daggdroppar
dagens första kopp
kaffe ett kvarter
ett kvarter ifrån dig

ett bord
gjutjärn
runt hornet
med sprucken
puts
morgontrötta ögon
ser ner på er
på era skor som passerar

jag vet vilka ni är
jag vet vilka ni alla är
och jag är trött
när löven sakta suger
i sig sin färg
reser jag mig
följer med strömmen
ner i underjorden




Fri vers av archibald
Läst 456 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-22 23:09



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
åh såhär kände jag imorse när jag såg alola blekgrå ansikten i tunnelbanan, men nu är det sol och det finns faktiskt dom som ler....

tack för en fin text.
2008-10-23
  > Nästa text
< Föregående

archibald
archibald