Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var ett tag sedan jag sist lade upp en text, denna är bara för att fånga stunden... *** Hej igen alla Poeter, höll nästan på att glömma hälsa ***


Vardagen


Mitt vardagens forna ljuvhet har bleknat,

jag strövar nu ändlöst efter nya tider och nya platser,

dock börjar jag sakta inse,

jag har glömt hur man går,

glömt hur man finner lycka.






Fri vers av Karl Springe
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-22 23:32



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Aj...lågmält snyggt om när det känns ganska tomt och meningslöst!
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Karl Springe
Karl Springe