Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill tacka för era applåder

 

Det går tyvärr inte att hinna med att tacka var och en av er som är så gulligt omtänksamma och ger applåder. Just nu håller jag på att skriva en större massa och hinner inte med att vara på sajten lika mycket som förut.

Och ni som skrivit här ett tag, ni vet hur det är på söndagkväll, vid midnatt, tjoff - så är veckans applåder borta. Sjutton också jag som skulle ha tackat....

Därför vill jag göra det här och nu! Och tala om att jag blir lika glad för varje applåd jag får, för varje kommentar, för varje bokmärke.....
Att skriva utan att ha läsare, förefaller väl totalt meningslöst!
Ni betyder att lusten inte lägger sig ner och dör.

TACK till er ALLA
med kram
från
Ulla




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-23 12:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
detsamma till dig ifall jag missat!
2008-10-23

    Calin
Ja. Jag kan bara instämma och säga detsamma.
2008-10-23

    ej medlem längre
Det här känns igen... att man inte hinner tacka alla som ger uppmuntran i skrivandet. Tack för att du formulerar det vi andra kan hålla med om..
2008-10-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP