Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*****



Fråga mig inte om varför jag gråter
Jag har inga svar
Mitt liv är slut
Min lycka är borta
INGET
finns kvar


Orkar inte mer nu
Är så ledsen
Är så trött
blod överallt
Helt mörkt
Nästan svart
men ändå rött




Mitt sista andetag
Min sista sekund
Hej då
Nu sluter jag mina ögon
För min fridfulla blund




Fri vers av missaarras
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-23 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

missaarras