Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Summerfling for eternity

What was thought to be a summerfling
Is now more
I was crushed , tired and empty when i thought it was all over
But it wasn't
I'm confused, blissful and scared of knowing it can end anytime
What's worse?
Thinking it's over, or frightened for it to end




Fri vers av TooFalse
Läst 268 gånger
Publicerad 2008-10-23 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TooFalse
TooFalse