Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ilska över att man ljuger för barn om allvarliga saker. Berätta sanningen så att de får en chans att bearbeta den. Lär dem sånt från början så de slipper få oväntade käftsmällar av verkligheten när de en dag förväntas vara vuxna.


Barnböcker jag aldrig får ge ut

”Frukt är för helvete inte godis”
"Mormor åker på lång semester "
”Så ser mormor ut efter sin semester”
”Alla bajsar – När de dör”
”Fru mixer och Herr finger”
"Hundra saker man kan elda upp"
”Spöket Laban – i din garderob”
”Bullfitta och hundra andra magiska ord”
”’Jag vill också bada’ säger hårtorken”
”Jesus gråter när du tar på dig själv”
”Tvärtomleken: Nej betyder JA!”
”Pillerburksmysteriet”
”Pappa klär ut sig till mamma – för alltid”
"’Plopp!’ sa Tussans ryggrad!"
"Måla med syra"
”Här ska rakas!”
”Kurragömma – var har Satan gömt sig?”
”Konsten att kräkas”
”Sprätta Joppe!”
"God natt, Game Over"
”Titta! En cp-skadad!”
"Så du är en olycka?"
”Bli som Barbie – ANNARS!”
"Töntar som röstar”
”Pappas verktygslåda!”
”Jultomten är för sig själv en stund”
”Vem dinglar från taket?”
”Hitta Nemo – I frysdisken”
”Det här kan man också göra med bajs”
”Kaboom! Flygplanskrasch!”
”Visst kan alla simma”
”Ching ching! Kassapparaten krossade farbrors Jansson drömmar”
”Var får undulaten Billy plats?”




Övriga genrer av veritaserum
Läst 1160 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2008-10-23 17:04



Bookmark and Share


  aol
ruggigt roligt trevlig läsning
2010-03-13

  Ola Rydberg
Superbra
grym ironi
i love it
2010-03-12

    Bara jag, Anna
hihihiiiihahahaahahhahahaaa!!...
OMLPIAP jäklar va kul... du är humor Cia!! :D
2008-11-24

  mb74
trevlig o en rolig text,bra underhållning :)
2008-10-31

  Della K
Hahahahahahahahahahaha!!

Underbara underbara!

Fiiifan va bra!!

NU BOKMARKERAR JAG DIG.
2008-10-26

  Njord
Härligt tänkt och skrivit
2008-10-25

  Larz Gustafsson VIP
Ändå fick amerikanska punkbandet The Dickies ge ut albumet "Stukas Over Disneyland"...
2008-10-24

  Lia-Lej
Skrattar gott åt dina titlar!! Skulle kanske vara uppfriskande att hitta någon sådan bok i hyllorna emellanåt!
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

veritaserum
veritaserum