Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om den ensammas frustration
att leva med sin kärlek när den älskade är död
det är ingen lätt konst - om det alls går
att överleva är en sak - att leva något annat



Fel väg och ett budskap

 

det var således
fel väg
tanken på att lämna dig
att gå min väg
bort från dig

det var fel

istället ökade
förstämningen
vägen blev
mörkare
skuggorna längre

vi är fortfarande hos varandra

var det vad
hägern som kom
ville få sagt
var budskapet
att

kärlek lämnar man inte hursomhelst

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-23 18:11



Bookmark and Share


  Regular
suckar ljudligt...THATS amore...och så fint så man bara kan sucka...
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP