Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förtjänar det

Jag vill ha en annan värld att leva i, jag vill att vi ska exsistera.
Jag vill ha en känsla, jag vill ha ord som betyder något.
Jag vill ha löften som håller, jag vill ha något äkta.
Jag vill ha mer, för jag förtjänar det.

© angelika jönsson
2008




Fri vers av angeliika_
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-23 19:46



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Ja visst förtjänar du det - alla vi förtjänar just det där..ypperligt bra och starkt skriftat!!!
2008-10-23
  > Nästa text
< Föregående

angeliika_