Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan regler inget spel


Jag känner doften av din lust på min röda hals
hettan sitter ännu kvar

(och du har viskat tyst i mitt öra)

Och jag undrar över våra komplex som inte längre finns
För vi är bara nakna och ogenerat ärliga
Ibland för ärligt oförskämda
Men det spelar ingen roll för det är bara våra öron som hör
och två själar som ger och tar i en säng på öppet hav

(inga regler, inget spel)

Vi har valt varandra om och om igen utan att egentligen tveka
Så även när dagen grytt och vardagen öser ner
kan jag smaka din kärlek på mina läppar

(Det smakar som inget förr och jag slickar dom länge.)

Och jag känner dig så väl att jag vet att dina också är fyllda med sår
Endast receptbelagt gift kan bota vårat begär

(denna ondskefulla drog)


Men kanske är det inte värt att bota
Låt oss älska mer

( utan regler, inget spel)




Fri vers av lovisaB
Läst 378 gånger
Publicerad 2008-10-23 22:19



Bookmark and Share


    tystlisa
jag tycker att du är bra. så det så.
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

lovisaB
lovisaB