Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om att aldrig riktigt kunna njuta av tårtan


så,
när du har tårtbitat upp vår tillvaro i
ditt och mitt, i
det som du äger och
det som jag klarmar mig fast vid,

när du har skurit allt i åtta
perfekta trekanter
med marsipan och chokladrippel på, och

när du till och med har lyckats med
konststycket att
dela kristyrrosen i någorlunda lika
halvor,

kan du då ta och lyssna på
mig när
jag säger att

den här tvåsamheten nog blir vårt
absoluta fall

helt i onödan,
dessutom




Fri vers av cohen
Läst 470 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-24 01:11



Bookmark and Share


    Ling
Du är en stjärna! Jag lägger till dig som vän så att jag ser när det kommer något nytt.
2009-03-05

  Rude Billy
fy fan va bra!
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

cohen
cohen