Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid nog

När är det tid nog för mig att få andas in

att se mina problem flyga
lätta
men tunga att bära

när ska vi sluta drömma
sluta våra ögon
och höra verkligheten
den går inte att se

känna
värmen av närheten
kärleken
inte såras

läka såren
dom som svider
biter ihop
dom läker aldrig

det är inte tid nog än
tiden kräver mer tid
från båda oss
dig och mig
men aldrig tillsammans




Fri vers av meel_
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-24 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meel_