Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För oss .-.-. du vet vem .-.-.

Att fått träffa en människa
som på ett sätt är mig så lik
Haft de svårt
Men hoppet kvar
Du är unik

Vi vet vårt mörker
utan och innan till
Söker efter lycka
Efter kärlek
Vi vet vad vi vill

Allt vi vart med om
Kan ta väldigt hårt
Folk tycker vi är annorlunda
Så oftast är de mesta
Hur ska man säga?
Ja svårt

Men Vi har ju våra önskningar
hoppas att ändå dom slår in
Allt för oss
Till dig
Vännen min




Fri vers av missaarras
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-24 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

missaarras