Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din puls

Het är andningen mot nacken

Krävande hand full av äganderätt

Kom till mig du vilda, du vackra

Jag har gjord dig till min

I nattens vilda hetta

Skriker du mitt namn

Ut i luft som darrar

Av makter som kan läka

Eller förgöra






Fri vers av merasera
Läst 421 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-24 11:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är det som är det riskabla i sammanhanget och som gör kärleken till gambling.
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

merasera