Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din doft i mig i många dagar, i många år





Ja,

det finns kärlek

det finns glädje


men


även när jag älskar

är ensamheten jämt

den andre




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 975 gånger och applåderad av 28 personer
Utvald text
Publicerad 2008-10-24 18:01



Bookmark and Share


  issac.a.m
Oj..sumeja
så talande..
så underbart....
2009-05-23

  Michaela Dutius
Alltid ensam - ja längst därinne finns ett rum-dit ingen annan når...
2008-10-28

  Spir@
Så vackert i all sin enkelhet! Helt underbart skrivet!
2008-10-27

  Havsbris
grattis för stjärnan
vännen ;o)

du som skriver så
med hjärta och själen
som låter orden flöda
och rinner som tårar
i en ark papper eller
din kind...

Kram!! ;o)
2008-10-26

  lizanystrom
helt underbart skrivet..
2008-10-25

  Lejonhjärtas poesi
Tänkvärda rader, så vacker poesi.
2008-10-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Just så det är, här
den tanken man bär
och bär, och bär, och...
2008-10-25

  anits VIP
Mycket fint skrivit
2008-10-24

  Alfie M
Den här tyckte jag mycket om.

Kram
2008-10-24

  friheten
Så bra beskrivet
2008-10-24

  Elaine.S VIP
Så bra beskrivet...
den är där alltid närvarande
"ensamheten"
2008-10-24

  Nasrin
VACKERT!
2008-10-24

    Nattviol
... den andre..
följeslagaren
hur vi än bär oss åt..

mycket fint
berörd!!
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP