Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oslipat svärd

Har inte dragit
Bara parkerat min själ
vid stillsamhetens gata

Inte gömt mig
inte alls
Bara lyft mitt sinne
bort från slagfältet
en stund

Mitt vapen
behöver vässas

När morgondagen rodnar
är jag åter i sadeln
hoppandes över vallgravar

Då kommer rosen
enligt heligt löfte
där drömmen
skingras i dimmor




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 941 gånger och applåderad av 19 personer
Utvald text
Publicerad 2008-10-25 01:37



Bookmark and Share


  Blåbäret
"parkerat min själ"
ja, så eftertänkt och samlat
för att åter kunna gå ut i strid
en träda vi alla behöver emellanåt...
och gryningsljus, så efterlängtat då...
2010-05-29

  Björne.H
Fick en ljus bild av Bröderna Lejonhjärta framför mig när jag läste detta. För mig positivt.
2009-03-13

  MeAmmie VIP
Med eller utan stjärnor i kanten så var denna dikt sannerligen vacker och gripande! Fredens Lena Liljor/Ammie
2008-12-15

  Havsbris
vännen ;o)

grattis för platsen
och stjärnan, så värd
du är!!

Njut bara...
kram ;o)
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST