Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar finns...

Jag har besökt en tjej,
som några redskap gav mig,

så att jag kan kommunicera,
med mig själv lite mera.

Och förstå hur saker står till,
samt kunna fatta besluten jag vill.

Jag har besökt en man,
som ta bort smärta kan.

Han hjälpte mig rätta till,
nu gör kroppen som jag vill.

Tack för de änglar som jag stött på,
som får livet att lättare gå.

Hipp, hipp, hurra,
vad jag mår bra!




Fri vers av Susy Q
Läst 716 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-26 22:22



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Åååh så glad jag blir att läsa så glada rader!
Dina ord lyser upp så fint...behagliga rim och ett härligt innehåll!
2008-10-26

  Just Emotions
uuunderbart!! blir också glad :D
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q