Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lidandet

Vi är alla en del av det
Vi bär alla vår beskärda del
Kärlek som inte är besvaras
Längtan som aldrig uppfylls
Minnen som jagar upp oro
Skuld från förr
Hat i alla dess former
Sargade, utblottade, tillintetgjorda
Svårast av allt frånvaron




Fri vers av Ljuv
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-25 01:53



Bookmark and Share


  Angeldust
Ja vi är alla en del av det.../kram Tinny
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Ljuv
Ljuv