Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stora vidder av vit tom ensamhet

arv och miljö
vit som snö
självmord

inom räckhåll -en dörr

inom räckhåll -en räddning

för ond värld
dunkel svavel av oförätter skymmer
dödens stränder verkar lockande
men bara för den själ som slutat leta

jag minns dig
som en spirande annorlunda person
du hade en längtan om att vara älskad
sveken fick dig att närma sig de stränder dit ingen dödlig borde gå
du tog det dyrbaraste du hade kvar och kasta det över bord




Fri vers av Ljuv
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-25 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ljuv
Ljuv