Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var går gränsen

 

när vänskap
övergår
till artig mask

är det inte
långt till
ställningskrig

var går gränsen




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-25 11:34



Bookmark and Share


    Erika H
Inte läge för bäste man vinner precis.
Och om det är en vän... kanske det är en fd vän nu.

Inte alltid lätt att hålla samman. Tiden går och människor förändras olika. En del inte alls.
2008-10-25

  Bibbi VIP
Flyter samman enligt min mening.
2008-10-25

  Eaglemountains VIP
Därom tvista de lärde.....
2008-10-25

  Michaela Dutius
Svårbesvarad fråga- tror inte man vet förrän man står på gränsen.
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP