Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir man behandlad som mindre vetande för att man har slutat arbeta
som om erfarenheter och kunskaper flög bort med vindarna



Trots allt

 

även den som ej

längre arbetar har en

tänkande hjärna




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-25 12:05



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Fram för vördnaden
för den åldrade människan
hennes livserfarenhet
och visdom!
2008-10-25

  Bibbi VIP
Och framför allt livserfarenhet och visdom.
Vad blir det av världen utan dessa egenskaper undrar jag?
Kallt, tomt och fattigt!
Jag fryser vid blotta tanken...
2008-10-25

  Michaela Dutius
Ja vårt värde tar inte slut när lönekuverten gör det...
2008-10-25

  Mr Lindemann VIP
"Jag tänkert alltså är jag"
2008-10-25

  Vilsen Annette-hittar vägen
Ja absolut!
Och ännu mer tid att tänka till vad som är viktigt!
2008-10-25

  jardan
En sanning det du levererar men ibland känns det som hjärnan arbetar långsammmare.....
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP