Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

340 & 90 / Kg - limerick

 

Vid den norrländska kräftfestivalen
skrek en herre i ICA-lokalen
- Ska de va på de viset
med de där kilopriset
ska ja fan int´ betala för skalen




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 829 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-10-25 12:34



Bookmark and Share


  veritaserum
Ett av mina skratt passar in här: Höhöhöhö!
2008-10-27

  BlåhäXa
Ruggit bra! :)
Pia
2008-10-26

  Erik L
Finurligt och fyndigt som alltid när du skriver limericks!
2008-10-25

  Anna H
:) Nej så är det väl... Ibland får man nog. Snyggt knåpat!
2008-10-25

  Angeldust
ha ha kul limerick kram Tinny
2008-10-25

  DanSan
****************************

Jamen hahaha . . . Daniel originell!
Va sjutton har du klippt dig mannen

men va sjutton det blev ju bra!!!
Sist jag såg dig mellan Varberg och
Göteborg var du som hämtad från
Give peace a change . . . ho ho ho


****************************
2008-10-25

  thyra
Kul, den här, mycket finurligt tänkt :)
2008-10-25

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
:)
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP