Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagdröm. Avsikt. Önskan. Drivkraft... Svarta granar mot djupblå himmel, ett ljuvligt bedövande sus. Fritt flytande sensationer djupt inne, långt bort..


Utsikter från tredje våningen


Den stora drömmen om det
romantiska fria, om stockhuset långt
bort i vidsträckta skogen, om kalla
nätter under långa vintrar

om soliga dagar under härliga
somrar, fridfulla höstar, om ständigt
hägrande vår


Drömmen
sinnets räddning från en värld belägrad
av klockslag, pengar och gränser


en längtan






Fri vers av Gawain VIP
Läst 588 gånger och applåderad av 20 personer
Utvald text
Publicerad 2008-10-25 18:01



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
En text att bokmärka in delar av en dag med
2009-09-26

  lyckeli
du skriver riktigt
snygga rader

ju
2008-12-02

  Michaela Dutius
Ja drömmen är vår räddning undan det som är....den bär oss och den leder oss -mycket mycket vackert skrivet
2008-11-01

  glasblåsarblå
underbart poetat som vanligt
(hej det är goddess night här med nytt namn förresten)

tänker på

Oh the dream, the extolled dream of we
the dream, that never ever came to be

denna längtan denna läntan.
2008-10-26

  glittertindra
precis.. en längtan efter sinnets räddning ute i det fria i en värld fylld av låsta begränsningar...
2008-10-26

    Scribble
Drömmen, .........
sinnets räddning
en längtan,
ljuvliga ord, tack/S
2008-10-26

  HQ
Åh så fint och sant.
Alla vill vi nå den där världen
som bara lyser, ler, värmer och förtrollar.
Men alla brottas vi mot pengar och måsten
och önskar att vi fann den där drömmen runt hörnet.
2008-10-26

    sunnanvind
Fantastiska rader ..rent ljuvliga!
2008-10-26

  Peter Matsa
Här tangerar du mina dagliga tankar...

Väl skrivet, bokmärkes!
2008-10-25

  Lilla My* VIP
Klockren dikt!! Vem ville väl inte bli befriad från alla måsten...
"Drömmen
sinnets räddning från en värld belägrad
av klockslag, pengar och gränser

en längtan"
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP