Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sju dagar har snön fallit





Det snöade i nätter och dagar


Det snöade

fast det inte var tid än


I öknen vred krigshären

och

såg på månen


Livet var ingenting annat

än en stor dröm


Här vilar under denna sten

han


Nu vilar hans kropp

i jorden stilla

och

blir väckt till

den himmelska glädjen


Han lever nu

i evig glädje






Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 744 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2008-10-25 21:19



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Tack Sumeja för din dikt, som är så vacker. Fick mig andäktig! Hälsar vännen Fredrik
2008-11-22

  aol
bara så vacker
2008-10-30

  Fånga dagen
starkt o vacker
men jag förstår inte riktigt ditt budskap helt ? vill du berätta
mvh ak
2008-10-28

  Michaela Dutius
Vacker...med blod på snön
berörande
nära
2008-10-28

  Eaglemountains VIP
Vemodigt, men vackert - och evig glädje.....
2008-10-26

  anits VIP
Vackert känner både
sorg och glädje i dikten.......
2008-10-26

  friheten
Underbara rader Stela
kram
2008-10-25

  Eva Langrath VIP
Sorgeglädje blir ordet jag känner. Vackert.

Eva
2008-10-25

  Lejonhjärtas poesi
Vackra ord och snart kommer den första snön...
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic