Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En konstform betygsätts

Språk: 2
Form: 5
Helhet:3
Känsla: 5




Fri vers av Ljuv
Läst 290 gånger
Publicerad 2008-10-25 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ljuv
Ljuv