Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I främlings famn

Det finns en annan röst

nån annanstans

som kan trösta mig igenom nätter av allt det onda

och ja, jag erkänner att jag tycker du är löjlig

du har allt, men kan ändå inte vara tacksam

och jag tror att det är själva livsinställningen det

är fel på

medvetandenivån


men det finns alltid en annan röst

en annan tröst

en annan famn

en annan hamn

och allt det där

nån annanstans

men jag hittar inte dit


Jag är vilse i famnar


Men jag slutar aldrig leta

av längtan efter dig

som jag ännu aldrig har träffat




Fri vers av Lily E.
Läst 428 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-10-25 23:15



Bookmark and Share


  Svartsilver
gud detta känner jag igen!
jävligt bra!!
2008-12-19

    Petro Nella
mycket braa
2008-11-08

    Jazmine
famlar?!
2008-11-02

  Michaela Dutius
Längtansfylld - men också med en visshet i längtan- du finns- du efterlängtade.
Mycket vacker och berörande!
2008-11-01

  Anders Nordlander VIP
Vilse i famnar, det tycker jag är bra uttryckt. Frågan är, om man är vilse i sin egen famn?
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Lily E.