Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om ingenting har hänt

 

vi kommer inte mer
att sitta och mysa ihop
begrava oss i gapskratt
över allt roligt vi har haft

vi kommer inte mer
att lyssna på tankar och idéer
och tycka det var längesedan
vi sågs och boka nya träffar

jag kommer inte mer
att sträcka ut den hand
som lämnats öppen att
ta emot men inte fått svar

jag kommer inte mer




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-26 00:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Störst förlust för vännen som mister en sådan pärla till vän som Du måste ha varit...
2008-10-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vägen stängd!
Dörren stängd!
Färdigt!
2008-10-26

    eva m h
Avslut!
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP