Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns de som får andra att växa
medan somliga får dem att krympa



Teskedsgumman

 

så blev jag den som
krymptes
när mina ord
studsade tillbaks
kanske med ett svar
som en halvirriterad fräsning
har alla tidigare samtalsämnen
dött ut och jag föredrar att
fortsätta vara

teskedsgumman




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-26 01:08



Bookmark and Share


  jardan
Redan innan jag klickat mej fram till texten förstod jag genom titeln vad som skulle levereras och så bra dessutom - precis så.
2008-10-26

  Elaine.S VIP
Precis sådär kan det kännas...bra beskrivet!! och sen teskedsgumman som är så stark även när hon är liten...
hon är en som förtjänar sin respekt!! Det gör du också...
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP