Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan det vara rädsla

 

vad döljer sig bakom
den snorkiga attityden
som får människor att
dra sig undan

vad finns under ytan
på dem som ständigt
ägnar sig åt
enbart yta

murar som inte
går att forcera
berg man inte kan nå
kan rädslan vara så

att vi gömmer oss
och i vår nit att skydda oss
blir främlingar för varandra
och för oss själva




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-26 09:42



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Alltid så mycket kloka tankar och visdom i din vackra poesi, visst kan det vara rädsla.
2008-10-27

  Regular
Ja tror många bär på rädsla....men kan ju också vara annat...sä tankvärda ord här
Applåd
2008-10-26

  Bibbi VIP
Det skulle också kunna vara något jag döljer.
2008-10-26

  Ilona _L
Fint skrivet Ulla! Svaret tror jag att du har i din egen titel!
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP