Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningens minut

 

sanningens minut
gav mig orden

hellre ensam än i
falsk gemenskap

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 19 personer
Utvald text
Publicerad 2008-10-26 15:32



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ja en gemenskap utan gemensamhet är inte värd namnet
2008-10-27

  jardan
GRattis till medlemmarnas val till denna sanning levererad i en snygg förpackning,
2008-10-26

  Vilsen Annette-hittar vägen
Absolut
absolut
absolut!
Förlåt uppreping men det är så sant!!!
2008-10-26

  Eaglemountains VIP
Kloka ord! BRA!
2008-10-26

  genni VIP
Kan bara hålla med!
2008-10-26

  Bibbi VIP
Ja, verkligen.
Applåd!
2008-10-26

    Maria Malm
Verkliga klokord.
2008-10-26

  Gunnel Eriksson VIP
Stor klokhet uttryckt i
några få ord. Bravo!
2008-10-26

  * Ammi *
Instämmer, hellre några få vänner än en samling skitsnackare .. kappvändare kan man oxå kalla dem
tack för klokord!
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP