Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill se mer ..

Jag har sett de tårar du fäller ibland
och jag har känt dem mot mina fingrar och läppar..

Jag har sett din ängslan pocka på
och jag har hållt om dig och funnits nära
även då.

jag har sett dej leva upp, hur
bra du mått.
Jag har sett dig sjunka ner
de dagar och stunder allt varit grått..

och jag vill se mer
utav dig..
















Övriga genrer av JoLu
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-28 18:22



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Så äkta, så kärleksfullt...att vilja se mer...underbart:-)
2009-07-12

  alvan
Så kort och enkelt men så mycket känsla! Tycker förbannat mycket om dessa texter du delar! Precis vad jag gillar.
2008-11-04

  Sladjana Zubcevic VIP
Underbart skrivet.
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

JoLu