Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till DanSan

 

 

Med stort hjärta och viss inre smärta
tar han sig oss an

ser var och en som de är

och med stöd av sitt inre
hjärta

Han ger support  åt var och en
som han här nära
är

På  esoterisk sätt han ser till
att få det mesta rätt på
sitt sätt

Han ofta under sina många år här
har insett att vad som fattas det flesta
här på jorden är inte det stora orden

utan det här att kuna ge och se varandra

med hjärtat

Ja, de kan  DanSan så oss lära

Med ens vi alla hjärtebarn här är

på poeter och bland nära och kära

 

 




Övriga genrer av Mr Lindemann VIP
Läst 598 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2008-10-26 12:44

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
måste läsa vad
denne DanSan
skriver
2009-05-10

  -Ulla Tilemo- VIP
Vilken glädje att läsa en hyllning till en vän. Det ger värme, och när det blåser snålt i vår omvärld är en sådan här text av *guld*
Texten sprider glädje till oss alla!
Applåd
2008-10-29

    Glittra G
Vilken fin hyllning till en vän.
2008-10-27

  Havsbris
;o) ler bred
och varm ;o)
2008-10-26

  Måna N. Berger
Skriver under på det! Dan är en härlig människa och poet med stort, varmt hjärta!
2008-10-26

  friheten
Fin hyllning!
2008-10-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
D an humorist
A ldrig trist
N ej optimst
S om gör oss gott
A lltid nått flott
N jutbart ord av
* honom vi fått!
**************
2008-10-26

  DanSan
************************

Tar fram gitarren och sjunger
"One Love"
med skönaste Romni

Gudars skymmning smeker
söndagens kust!!!

************************
2008-10-26

  Last Word Spoken
Sant! Fin hyllning som han väl förtjänar! :)
2008-10-26

  Sonny P
Så lätt det är att helt förstå
det är en vän som skriver så
(nu DanSan jag läsa må)
2008-10-26

  Night Soul Woman
:) Härligt skrivet:) En fin hyllning*applåd* Tack för läsningen:)
2008-10-26

  Maria Zena Viklund
en fin man är han!
2008-10-26

  DanSan
****************************

Åh (Blir lätt röd nu) så härligt smekande
skönt bästa vännen jag tackar från
djupet av mitt hjärta och blir så där
stolt som en tupp av de fina ord och
värderingar. . .

Tack goaste du, Dan


*****************************
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP