Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga

 

Vad är det som hindrar oss från att:

 

Bryta upp från en destruktiv, kärlekslös relation

Sluta på ett underutvecklande arbete

Lämna ett hem som bara ger tomhet

Ge upp människor som tar energi

Tacka nej till hårda ord och hat

Bejaka sig själv och den man är

Leva precis det livet vi alltid önskat

Älska utan att förvänta sig något tillbaka

Ge utan att få något tillbaka

 

Rädsla....en inneboende rädsla för de vi inte vet, det okända.

Vi vet vad vi har, men inte vad vi får. Modet sviktar.

Det enda sättet att övervinna rädslan är att gå ut och göra precis det vi fruktar.

 

Vi har alla rädslor, stora som små

Känn rädsla, men våga ändå

 

 




Fri vers av Kameleont
Läst 533 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-26 13:58



Bookmark and Share


    FinnRaggarn
Ja just det

___Våga Och Vinn


___Tack
2009-03-15

    Glittra G
åh den där förbannade rädslan ... den är alltför ofta boven i dramat kallat livet. Du sätter huvudet på spiken med den här texten.
2008-11-17

  Ulf Popeno
Rädsla är moder till vår mörka karaktär. Det är daglig prövning att mota ut den i ljuset där jag kan se den. Väl där, på golvet framför mig, är den liten och ynklig. Men osynlig, är den ett monster.
2008-11-09

  en blomma för dagen
"känn rädslan, men våga ändå"
makalöst vackert!

du förmedlar inspiration till att kasta sig ut i det okända!
full med tillit!

*applåder!
2008-10-27

  coffe
medkänsla och hopp om att det ska bli bra igen...
rädsla för att bli ensam,

rädslan att förändra det som en smakar
trygghet i eftersmak..

hur ska jag härbärgera världen utifrån
nya perspektiv och mönster?

Helt rätt, låt inte rädslan styra!!

hoppfullhet är budskapet
bortifrån destruktivitet och
falsk trygghet.../c
2008-10-26

  Fånga dagen
Det här träffa mig rätt i hjärtat vilken känsla du förmedlar här
Och du jag skriver under på alla ord du skrivit här mycket kloka rader
tack för att jag fick läsa
mvh ak
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Kameleont
Kameleont