Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årets soldat

Vet - du har det i dig
visste att du är en fighter
Visste också att
du hittills oupptäckt, men ivrigt
väntat att bli sedd

Där i skymningsmörker
kaserners oupplysta fält
står tonårssoldat
knappt synbar, men uthållig - trogen
och väntar att bli ledd

Och där regementen,
officerare, soldater
i yngling ser den man
som tveklöst ger allt i kampen
trots att han är rädd





Fri vers av ÅsaLena
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-14 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena