Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en mycket liten sång
http://www.myspace.com/daniellyrstedt



En flicka i vinden

 

mot en horisont
står en rivningstomt
och en liten flicka i vinden

hon har kolsvart hår
likadana tår
och två tårar längs kinden

hennes enda vän
är förlängesen
en gammal maläten socka

hon har inget namn
söker sig en famn
som en barbackad docka

hon står och står
och snart är det kväll
hon går och går

hennes skugga den vandrar
längs kantstötta väggar
en katt skriker ut
ett oroligt rop på hjälp
i natten




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 787 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-26 21:29



Bookmark and Share


  aol
gillas bravo
2008-11-01

    ej medlem längre
Den här kan jag,
jag vet hur den går!!
*trallar med*

Som dikt,
när jag läser den såhär,
känns den mer...vemodig,
sorglig, orden blir så tydliga,
man kan inte värja sig
2008-11-01

  DanSan
****************************
Jo G D och C eller eventuellt F???

så får jag ihop den sen kan man ju
göra av det . . .

Dikten i sig själv är ju helt underbar!
Som en kanstött blues mitt i veckan!

Svart och med lite panik . . .
blåser den iväg!

*APPLÅDER*

****************************
2008-10-29

  AjBi
Mycket bra... mycket... @->----
2008-10-27

  Just Emotions
mmm denna gillar jag!! applåder*
2008-10-26

  Rakel Lorner
Jättesöt och vemodig! Jag tar andrastämman på klarinetten!
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP