Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän

Min vän våga vara sårbar
Det finns mer av godhet kvar att leva i

Min vän hys inga tvivel
Du ska få sjunga det ditt hjärta begär

Kasta dig ut
Lita, hoppas, såras, bär, längta om igen
Var kvar
Du är älskad




Fri vers av Ljuv
Läst 361 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-26 22:06



Bookmark and Share


  Just Emotions
vackert och betydelsefullt!! applåder*
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Ljuv
Ljuv