Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inatt

Jag satt vid min telefon inatt. Jag väntade på något, jag väntade på någon.
Den tickande världen for förbi utan ett ljud, utan en skymt.

Vinkellösa hörn. Aldrig ovalt ställda frågor. Den räta linjen har krökts.

Jag satt vid min telefon inatt. Jag visste inte varför, du hade redan gett ditt svar.
Svaret var ofullständigt, svaret var grått.

Hopp?

Vinkellösa hörn. Aldrig ovalt ställda frågor. Den räta linjen har krökts.

Jag satt vid min telefon inatt. Ingenting, inget alls.

Jag satt vid min telefon inatt. Tystnad tagni….

Jag satt vid min telefon inatt.




Fri vers av Toro
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-27 03:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Toro

Mina favoriter
Tröttnad