Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korsdrag

Stelnad, tung, orörlig. Bly i mina fötter.

Svart, ensamt, eko. Tomt i mitt huvud.

Korsdrag, tvärdrag, genomblåst. Hål i mitt hjärta.




Fri vers av Toro
Läst 375 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-27 03:36



Bookmark and Share


  Carlita
gillar punktinsatserna, fokusen på de få men väl utvalda orden. det gör dem större på något sätt. också gör de mer ont.

kul att se aktivitet på din sida igen vännen.
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Toro

Mina favoriter
Tröttnad