Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det räcker aldrig va?

Ni blev lyckliga
vi fick acceptera

Vem har förändrats egentligen?
Allt vi gjorde var att acceptera allt
men det räckte inte

vad begär du av oss?
att VI fortfarande ska göra allt för att du ska ha det så bra som möjligt
nej du
det är slut med det nu

det är din tur att visa
oss att du bryr dig
visa lite respekt
och vi tänker inte hjälpa dig
du får göra detta på egen hand

detta var ditt misstag
inte vårt
Din lösning måste komma fram
ingen annans


Kom ihåg
vi gjorde allt för din skull



och du blir aldrig nöjd




Fri vers av greeneyes
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-27 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

greeneyes