Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag vet inte riktigt när jag ska vakna



Frustrationen väcker alla minen'
alla sjuka' dretans' hemska' minnen.

ditt leende
ditt hår
dina ord
dina ögon
hela du.

Och det sliter allt i hjärta'
skrapar småsår som blir stora
lungorna andas inte längre
och jag saknar även syret.

och min verklighet
är i drömmen
då du ler mot mig
varenda falska sekund.

Frustrationen
väcker
längtan.
saknaden.
och alla dretans minnen.

Och jag hatar dem!
allvarligt,
när de bara finns där
för att
förgöra mig!
förstöra mig!

Och jag vill inget hellre
än att riva drömmarna itu.

Men sedan då vi
kommer till det ögonblicket,
när vi väl är där.
Då vi
famlar efter bekräftelse
i varandras själar,
som enar oss till en och samma.
Då kärleken är värld
att känna.

Då finns det inget mer verkligt.









Fri vers av P o e t r y S o f i e
Läst 551 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-27 11:07



Bookmark and Share


    ochdukommeraldrigveta
skitbra! läser du den här poetry slam?
2008-10-29

    vemod
bra!!

jag känner också så ibland
men ändå minnena är ju tillslut det enda som finns kvar
2008-10-28

    vemod
bra!!

jag känner också så ibland
men ändå minnena är ju tillslut det enda som finns kvar
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

P o e t r y S o f i e
P o e t r y S o f i e