Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Killar och deras FUCKING krav


Ultimatum

Varför måste dom ställa såna krav
Känns som man sakta kvävs
Rädd att ta ett steg fel
Att förlora allt man saknat
Känns fel, så jävla fel.

Om man inte går fram snabbt
Ger dom bara upp, liksom sådär?
Om man vill vänta, och bara..
gosa?
Är inte det nog?
För i helvete, TÅLAMOD




Övriga genrer av TooFalse
Läst 275 gånger
Publicerad 2008-10-27 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TooFalse
TooFalse