Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker ibland




på forna morgnar

på forna dagar

på forna ställen


men


Jag kan inte DIT

inte ens en stund


Jag kan inte tillbaka

till de glada dagarna


men ändå


Det finns så många

fina dagar och stunder

som jag vill

för alltid

tillbaka till




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 727 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2008-10-27 18:29



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket önskande längtande böljande!
2021-11-10

  Kristina Wallbing
Fint om längtan till det som varit.
2008-10-28

  Fånga dagen
vackert
men du finns det inga fina dagar nu då ?
mvh ak
2008-10-28

    Issand. VIP
du skriver hur bra som helst... älskar den här och ger den en mycket STOR applåd!
2008-10-28

  Eaglemountains VIP
en del minnen kan vara vackra, vissa inte - men det är bäst att gå framåt, det går inte att gå tillbaka annan än - med minnet....
2008-10-28

  Michaela Dutius
Du orkar kanske inte...eller inte hittar du vägen tillbaka...för att vara i dem..men du.. de stunderna bor i dig..de har skapat dig som den du är...
2008-10-28

  * Ammi *
oh ja minnen kan vi leva länge på
så bra skrivet om den känslan och dåtid som förgyllde livet
2008-10-27

  Elaine.S VIP
"på forna morgnar

på forna dagar

på forna ställen"

sånt bär man med sig och
det är det som format en ...
på gott och ont!!
2008-10-27

  anits VIP
Vacker och fin poesi, om något
som varit och väcker fina minnen
2008-10-27

  Eva Langrath VIP
Varmt beskriver du "Sorgeglädjen ", det goda minnet som kan sparas som en skatt.

Eva
2008-10-27

  Smurfan
Vissa ställen, saker, människor mm.
får vi lägga i våra hjärtan och
plocka fram och titta på ibland.
Kram! :)
2008-10-27

  Lejonhjärtas poesi
Vi får försöka bevara forna stunder som fina minnen och skapa nya glädjestunder av lycka att minnas i en framtid
2008-10-27

  ~Leonardo~
Ja det är bitterljuvt att minnas, och alltför värdefullt för att bara
kastas bort..om man nu kunde det! ja det är vackert skrivet!
2008-10-27

    JoLu
fina tankegångar du beskrivit
på ett fint sätt. visst minns man
och vill tillbaka till dagar man alltid kommer ihåg..
*applåd*
2008-10-27

  Gryft
Spar den goda tanken..
Men komigåg..
det kommer massor mer =)

Fint skrivit
2008-10-27

  Just Emotions
underbart skrivet!!
2008-10-27

  RogerIvan
Fornlämningar.
Vi gräver fram försiktigt,
arkiverar och vårdar.
Vår historia.
Vi kan inte komma tillbaka,
men vi kan spara det vi vill.
2008-10-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så det är
det goda
som var i en
lever kvar...
2008-10-27

  Nattljus
Fint!
2008-10-27

  aol
så underbart sant poetat
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic