Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄNNER

Vänner på besök-

i samtal klarnar tanken

ljusen brinner ner




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 601 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-10-27 19:59

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Simmerskan
ja, precis så. gillar stämningen du enkelt förmedlar.
2008-10-29

  Losnall
Mycket fint
2008-10-29

  Ola Rydberg
vacker bild du målar fram
2008-10-29

  fågel grå
Fin haiku Vera.

Tack för senast.
Det var trivsamt
och gott.
2008-10-28

    ej medlem längre
Enkel och tydlig - ändå med flera bottnar. Väl värd en applåd!
2008-10-28

  Gunnel Eriksson VIP
Bra haiku!
Ngt hotfullt finns för mig i
"ljusen brinner ner"
2008-10-28

  Bjarne Nordbö
I dessa tre rader vilar det en glädje, och jag känner även en sorg.

(maten och vinet var väldans gott)

Välfångat kan vara ett mycket gott ordval här. Tror jag.
2008-10-27

  thyra
Låter som ett härligt besök, fina bilder skapas hos mig, just med ljusen! Fint!
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP