Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sa aldrig hur, du sa aldrig varför







om jag skulle skrika



skulle jag göra det i hemlighet




jag har aldrig varit som du







Fri vers av Blåklinten
Läst 434 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-27 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blåklinten