Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i tystnaden

jag behåller orden så länge
spar dem till en annan gång
tills dess får tystnaden tala
hör hur den nynnar vår sång




Fri vers av Ullagulla
Läst 410 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-27 22:31



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Melodiskt vemod, gillar tonen i tystnaden. mmm
2015-01-12

  lodjuret/seglare VIP
texten får mig att le igenkännande
trenne trasmattor förtjänte den
2010-02-12

  aol
jag hör dess mjuka ton kram
2009-07-20

  Per Rydberg
Mmm, en skön läsupplevelse som berättar om tystnadens betydelse!
2008-11-01

  ~Leonardo~
Lågmäld och ändå trösterikt inlindande
som en mjuk filt om en.
2008-10-28

    ej medlem längre
Hör ett ljust melodiskt nynnande.. utan ord.. men vackert ändå.
2008-10-27

  Bjarne Nordbö
En truddilutt som inte är så dum.
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Ullagulla
Ullagulla