Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Östermalm kring 22.00


I skenet av falska kristallkronor

Ett inre i brand.
Som varit släckt ganska länge.
Jag vet inte varför.
Jag blir uttråkad så lätt.

Jag rider i extas på en dildo av livslust.
Som tar mig med på en berg-och dalbana av hopp och förtvivlan.

Om du kan ge mig en kuk som inte ställer några frågor.
Så går det också bra.

I östermalmsnatten bland det ytliga.
Väver jag nya historier och jagar människoöden.
Som jag kan smälta in i och försvinna med.

Till klapprande skor på golv av marmor.
I kristallkronors sken.
Blir jag knullad av en man i kostym.
Som jag inte respekterar.

Var finns du undrar jag när jag dunkas mot den vita gipsväggen.
Du som kan beröra mitt innersta.
Utan att smickra mitt yttersta.

Jag har aldrig gillat östermalm.
När jag duschat av mig kostymkillen har jag aldrig varit mer säker.




Fri vers av Glittra G
Läst 702 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2008-10-27 23:22



Bookmark and Share


  Karin Andreasson
Fan vad bra den var!
2009-01-11

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE!!!!
2009-01-11

  Ulf Popeno
Livet av att bli till ur andras ögon.
2008-11-09

  korpfjäder
Nej det där livet vill jag nog inte ens veta något om.
Fattar att det är en verklighet det också. Kärlekslös tycks det mig. Du förmedlar det väl.
2008-10-28

  Mr Lindemann VIP
Bra skrivet och det var lite småbittet uppgivet då
2008-10-28

  Dr Jimmy Johansson The 777
-Du Som Kan Beröra Mitt Innersta-
-Utan Att Smickra Mitt Yttersta-

( två enkla rader som innehåller så mycket )
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G