Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårars tyngd

Tårar

Lättare än vinden
Mg i vikt
Salt och vatten

Tänk att små saker vi inte tänker på
Är saker så stora att de berör hela ditt liv




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 466 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-28 04:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken text, va! Klockren beskrivning, kort och koncist. Som ett snabbt knivhugg, över på en sekund men dess konsekvenser stannar kvar betydligt längre.


8/10.
2013-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi